icon

Ontrack PowerControls FAQs

Bekijk onze veelgestelde vragen over onze database recovery software, Ontrack PowerControls.

Hoe herstel ik e-mails van Microsoft Exchange?

Hoe herstel ik een e-mail uit Microsoft Exchange die op een tape is opgeslagen?

Hoe kan ik Microsoft Exchange uitpakken en herstellen vanaf tape?

Wat is e-mail data recovery?

Wat zijn e-mail extraction services?

Hoe herstel ik een verwijderd bestand in SharePoint met PowerControls?

Hoe herstel ik e-mails van Microsoft Outlook met PowerControls-software?

Hoe haal ik e-mails op van een Exchange Server met de PowerControls-software?

Hoe herstel ik mappen in SharePoint?

Hoe herstel ik een lijst in SharePoint?

Ontvang meer informatie

Voer je gegevens in en selecteer alle / één van de volgende opties. We nemen dan contact met je op om je wensen te bespreken.

Let op: als je een proefdownload aanvraagt, ontvang je binnenkort een e-mail met de instructies voor het downloaden van de software.

De informatie die via dit formulier wordt gevraagd, wordt uitsluitend gebruikt om je vereisten te beoordelen, zodat er oplossingen en prijsopties aangeboden kunnen worden. Ontrack verstrekt geen klantgegevens aan derden.