icon

Server FAQs

Bekijk onze veelgestelde vragen over server data recovery! Neem contact op met onze server data recovery specialisten als je vragen hebt over het herstellen van je data.

Van welke soorten server bestandssystemen kunt u herstellen?

Kun je beschadigde virtuele machinebestanden herstellen vanaf een server?

Kan Ontrack herstellen van een server die is geïnfecteerd met ransomware?

Moeten we de server naar een Ontrack-kantoor sturen voor data recovery?

Biedt Ontrack emergency NAS Recovery?

Herstelt Ontrack EasyRecovery gegevens van mijn beschadigde NAS?

Is het mogelijk om verwijderde gegevens van een RAID-server te herstellen?

Kan Ontrack beschadigde virtuele machines herstellen vanaf een server?

Zijn servers moeilijk te herstellen?

Hebben servers met gegevensredundantie een back-up nodig?

Heeft een NAS-apparaat back-ups nodig?

icon

Server Case Studies

Benieuwd naar hoe we geholpen hebben bij server data recovery? Bekijk onze server recovery cases voor meer informatie over hoe we server data recovery hebben aangepakt.

icon

Server Recovery Blogs

donderdag 23 mei 2019 door Jerrel Arkes

Lees verder

vrijdag 12 april 2019 door Jaap-Jan Visser

Lees verder

vrijdag 7 juli 2017 door Jaap-Jan Visser

Lees verder

donderdag 19 januari 2017 door Jaap-Jan Visser

Lees verder

vrijdag 9 oktober 2015 door Øyvind Nyland

Te vaak krijgen we als data recovery specialisten te maken met de vraag of wij kunnen bevestigen dat alle data van het bedrijfsdata opslag systeem verloren is. Meestal is er dan al dagen door verschillende partijen geprobeerd om op allerlei manieren de data uit het systeem te krijgen. Niet zelden maakt dat ons werk nog lastiger.

Lees verder

icon

Begin direct met het herstellen van uw gegevens!

Neem direct contact op met ons team van experts. Ontrack data recovery is geschikt voor iedereen - van de grootste bedrijven en overheidsinstellingen tot de consument die digitale foto's kwijt is geraakt.

0800 4 200 008 Neem contact op